Lakodalom

LAKODALOM HELYETT A DÉLUTÁNI ÉS ESTI PROGRAM:

Kötetlen kerti kajálás, koccintgatás, koordinálatlan kempingezés az Őrház Sörkertben, Tahitótfaluban, a dunaparti rét mellett.
Kezdés: amikor kiértek, és addig tart, amíg jól érzitek magatokat.

NAPIREND:

  • 15:00  Korai érkezők délután háromtól leköthetik magukat tetszés szerinti elfoglaltsággal, lehet kifáradásig rohangálni a réten, romantikázni a dunaparton, segíteni kipakolni, majd orvul megtizedelni a vendégváró falatkákat. Karszalaggal nem rendelkezők magukban ekkor értékelik újra azon döntésüket, hogy nem vettek részt / nem várták végig a házasságkötést, és a “zifjúpár” érkezéséig saját zsebből állják fogyasztásukat. Mindenki más azt iszik, amit szeretne.
  • 16:00  Első meleg fogás: palócleves/gulyás kecskéből, bográcsban, friss kenyérrel, igény szerint obszcén erősségű csípős szószokkal, mert ugye lehet, hogy KELL. BELE. ERŐS!
  • Kb. ilyenkor DJ Zsazsa elkezdi a háttérzene szolgáltatást és a társaság zenei ízlésének óvatos feltérképezését.
  • Azoknak, akik nem tudnak mit kezdeni a szájukkal: a la carte cheddar cheeseburger, cevapi ajvárral, velős pirítós fogások közül készítenek kérésre az Őrházasok, míg el nem készül a…
  • 17:30  Nyárspolgár approved offszet szmókerben lassú füstön sült BBQ oldalas kézműves barbecue mártással, kiegészítő szószválasztékkal, kenyérrel és tetszés szerinti salátakörettel: avokádós paradicsomsaláta, tabulé, kevert nyári saláta, tzatziki és somogyi lilahagymás káposztasaláta. Vegáknak ugyanez, mínusz az állatos részek. Ha eddigre nem érkezünk meg, akkor már nem is jövünk.
  • 19:00  Eddigre már 12 órán át füstön, egyben sült, villával rostokra bontott pulled pork húskoncepció pitában, tetszés szerinti zöldségezéssel, javasolt konfigurációban savanyú uborkával és barbecue szószokkal.
  • ???  A koccintások, pihentető alvások, esetleges lúdtollas manőverek után érzés alapján választott pillanatban esküvői torta, kávé, desszert.
  • Szabadfoglalkozás, szocializáció, szeszteszt, zene, tánc.
  • Fakultatív stoppolás vagy éjjeli partibusz szervezés Budapestre igény alapján, felkészültebbeknek sátrazás, elszántabbaknak sörpad-jóga, zen-mestereknek jóreggelt-cigi.

Dress code: időjárásfüggő természetesen, de lehetőleg olyan ruhakompozíciókban gyertek, amiben vagy jól érzitek magatokat, vagy kényelmesen tudtok rosszul lenni.